Foto-Cappetijn-geluksknuffel

Geluksknuffel

De omvang van deze Covid-19 crisis begint nu pas echt tot ons door te dringen. We mogen even niet in iemands nabijheid zijn, afstand houden van elkaar. De zorg gaat uit naar ouderen en de kwetsbare in onze samenleving. Het menselijk en persoonlijk leed is soms groot. Wat ik ook zie is ongelofelijke humor en creativiteit als strategie om door deze periode heen te komen. Daar wordt ik blij van. Deze crisis laat ook zien hoe vitaal onze samenleving is.

Een andere meer onzichtbare groep die getroffen wordt zijn de zieke kinderen in ziekenhuizen. Het is niet leuk dat je er ligt maar het is nodig. Hoe erg is het dat je daar alleen ligt nagenoeg zonder bezoek.

Bykatja is een kleinschalig initiatief dat al jaren kinderen in het ziekenhuis een glimlach op hun gezicht weet te toveren. Deze groep dames haken belangeloos knuffels en dekentjes en schenken deze aan de zieke kinderen in het UZ Leuven.

Samen met enkele van mijn relaties hebben we eenmalig een bijdrage kunnen leveren. Social happiness samen zorgen voor een beetje geluksgevoel bij de kwetsbare zieke kinderen. Mocht je alsnog willen bijdrage neem dan contact met ons op of bestel zelf direct een mooie knuffel en draag op die manier bij aan dit prachtige initiatief.

www.facebook.com/bykatja

Met speciale dank aan: Familie Laurent-van Riel, Ivana Geerts van LeFormidable, Roel Wildervanck van lab-R, Hans Seijkens van J.A. Belastingadvies, Diana Cobet, Sylvia van der Ham en Architectenbureau Cappetijn voor hun ruimhartige bijdrage.

Tags: