Team

Werkwijze

Architectenbureau Cappetijn werkt op basis van nieuwgierigheid naar de ruimtelijke opgave en naar de persoon of organisatie achter de vraag. Dit innovatief architectenbureau heeft een persoonlijke, esthetische en praktische aanpak. Er wordt gewerkt vanuit helder concepten. Op actieve en creatieve wijze wordt vormgegeven aan moderne architectuur met bijzondere aandacht voor de gebruiker. Er wordt gewerkt aan uiteenlopende opdrachten op het gebied van stedenbouw, architectuur, interieur tot meubels.

 

U kunt terecht voor advies en ontwerp uitlopend tot projectbegeleiding voor uw bouwproject. Van eerste schets tot oplevering en van nieuwbouw, verbouw tot renovatie.

 

Het liefst doen we dit samen. Samen met onze opdrachtgevers, samen met de andere spelers in het bouwproces, zoals aannemer, meubelmaker, constructeur, installateur, tuin- en landschapsarchitect maar vooral ook samen met ons ontwerpteam.

It is the long history of humankind (and animal kind, too) those who learned to collaborate and improvise most effectively have prevailed (Charles Darwin)

Team

Dit bureau heeft een geheel eigenwijze van werken; alleen vanuit het eigen kantoor, in samenwerking met vakgenoten of op locatie bij toonaangevende bureaus.

 

Samenwerken is een sport om te komen tot een goed ontwerp. Kritisch op de partijen waar mee wordt samenwerkt, elkaar uitdagen om net dat stapje verder te gaan, vertrouwen op de ander zijn/haar expertise. Het resulteert in betere projecten. Samen met opdrachtgevers, samen in een team ontwerpers, samen met andere disciplines; de kracht inzien van samen sterker en toegevoegde waarde.

 

Bij veel projecten wordt samen gewerkt met zelfstandigen en professionals in ontwerpteams. Op basis van hun bewezen expertise worden deze vakmensen bij een project betrokken. Met deze mensen bestaat reeds een jarenlange goede samenwerking en ervaring. Er wordt samengewerkt met specialisten op het gebied van stedenbouw, bouwtechniek, duurzaamheid, BREEAM, kostenramingen en visualisatie.

ONS  TEAM

Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen. (Steve Jobs)

Foto-Cappetijn-Linda-Cappetijn
Linda Cappetijn, architect

Linda Cappetijn werkt als architect en interieurarchitect aan uiteenlopende gebouwen.

Plekken van samenwerking, constante innovatie, vernieuwing en verandering hebben mijn speciale aandacht.

Foto-Cappetijn-Pieter-Walraad

Pieter Walraad heeft 25 jaar ervaring in het ontwerpen van architectuur, waarin mensen centraal staan.

Op elk schaalniveau vindt hij een integrale, gedragen oplossing met meerwaarde.

Print-Cappetijn-Science-Cafe-Amsterdam
NETWERK&

Kennis = macht

Samenwerken = kracht