Over

Architectuur

Vanuit een visie op architectuur worden projecten met persoonlijke, esthetische en praktische aandacht en ambitie ontworpen. Door vooruit te kijken in de markt kunnen de wensen van de klant worden vertaald naar een innovatief architectonisch ontwerp. Alle fasen van het traject worden uitgevoerd: van eerste schets tot oplevering en van nieuwbouw, verbouw tot renovatie. Al meer dan 20 jaar ervaring voor grote en kleine opdrachtgevers.

Interieur en meubel

De discipline interieurarchitectuur vraagt om een aantal andere kwaliteiten. Om de juiste look & feel te creƫren is kennis van materialen en innovatie van essentieel belang. Er word altijd gezocht naar passende oplossingen voor de klant. Vaste inrichting, zoals keukens en badkamers, kunnen volledig op maat ontworpen worden. De klant kan alleen om een advies vragen, maar het hele scala aan werkzaamheden kan worden ingekocht. Van advies en ontwerp tot projectbegeleiding.

Onderzoek en kennis

Onderzoek en kennislandschappen zijn plekken van constante innovatie vernieuwing en verandering. De focus ligt bij organisaties waar kennisdeling en samenwerking de centrale vragen zijn en helpen om kennisuitwisseling binnen organisaties te verbeteren. Deze vragen van verandering dagen ons uit om samen te zoeken naar het specifieke antwoord binnen elk onderzoek of kennisinstituut. Dit zijn plekken waaraan wij vanuit onze discipline kunnen bijdragen. Een goed gebouw inspireert en verrijkt zijn omgeving en gebruikers.

 

Denk hierbij aan organisaties in zorg en onderwijs; zoals onderzoekscentra, universiteiten, scholen en campussen van klein tot groot

Duurzaamheid

Werken aan een betere en gezonde wereld. Duurzame architectuur met een manier van bouwen die onze aarde zo min mogelijk belast. Dit doen we door tijdloze ontwerpen te maken die langer meegaan.

 

Duurzaamheid is vanzelfsprekend geworden, hierbij denken we na over ontwerp- en productiemethoden vanuit herkomst van grondstoffen en materialen, luchtkwaliteit en circulaire economie. Herbestemmen en renoveren van bestaand vastgoed sluit naadloos aan bij deze gedachte.

Bouwkunde

Vergunningen en bouwkundige tekeningen kunnen ook uitgevoerd worden. Voor bouwkundige complexe opgaven, kostenramingen, bestekken en specifieke berekeningen wordt samenwerking gezocht met deskundige bureaus. Met als deze kennis kunnen grote ingewikkelde maar ook kleine opdrachten uitgevoerd worden.