Foto-Cappetijn-Magazijn076-Breda

Geen vakjes kast

Magazijn076 is een kenniscentrum waar mensen met autisme, hun naasten en andere geïnteresseerden terecht kunnen met vragen over autisme. Daarnaast is Magazijn076 een laagdrempelige werk- en ontmoetingscentrum voor mensen met autisme. Begin 2018 starten Ingeborg Dixhoorn en Sandra Kok dit initiatief in de voormalige loodsen voor dagbesteding van de koepelgevangenis in Breda.

De organisatie heeft deze grote lege ruimte van de voormalige dagbesteding betrokken, maar muren en plafond moeten in tact blijven. In samenwerking met initiatiefnemers en ervaringsdeskundigen is nagedacht hoe de ruimte flexibel, efficiënt en optimaal gebruikt kan worden.

Een hok past in een vak maar in geen van beide past een mens!
(F.A. Brocatus - Magazijn076)

De uitkomst en oplossing is een grote wandvullende kast. In deze vakkenkast is de ultieme indeling voor deze organisatie ontworpen; een keuken met koffie en thee voor gasten, garderobekasten voor bezoekers, lokkers voor deelnemers, kastruimte voor de organisatie en expositieruimte voor eigen projecten van Magazijn076. De kast is klaar voor gebruik en u bent van harte uitgenodigd om te gaan kijken!

Uitgevoerd door Woodworks Breda van Amarant.

Wil je weten wat autisme voor invloed heeft op iemands leven of wil je een maatschappelijke onderneming steunen? www.magazijn076.nl